• +34 934127710
  • efrago@cria.es

El projecte SAVE, acrònim de les paraules en anglès: “Valor Social Afegit de l’Ocupabilitat", té per objectiu el crear un seguit d’eines per ajudar als i les professionals que treballen amb adults amb un nivell d’estudis baix.

La manca d’escolarització o nivell d’estudis baix, és una de les principals variables negatives sociodemogràfiques que estan relacionades amb les conductes d’inclusió i la ciutadania global. En particular, els adults amb un nivell escolar baix són un objectiu amb risc de radicalització, atès que l’encreuament d’aquestes dues dades (edat i nivell escolar) pot conduir fàcilment a fenòmens d’odi i xenofòbia, especialment en l’era digital actual, on una alfabetització bàsica és fonamental per poder reconèixer les falses notícies i participar positivament a la comunitat.

La majoria d’iniciatives per promoure valors comuns i habilitats interculturals, dutes a terme pels socis del projecte i, de manera més general, a Europa, s’han centrat fins ara com a objectiu la gent jove, principalment amb referència al sistema d’educació formal, mentre que s’ha fet molt poc per als adults. Per tant, l’objectiu d’aquest projecte és el de millorar la qualitat de l’oferta formativa proporcionada per les agències de formació per a adults amb baixes competències / qualificació. Aquesta millora s’aconseguirà afegint als cursos de formació una dimensió transversal dels valors d’inclusió i de la ciutadania activa, representada pel tema de la ciutadania global.

CRIA treballa en aquest projecte, cofinançat pel programa Erasmus+, conjuntament amb: SOLCO (Itàlia) que actua com a coordinador, CEMEA (Itàlia), la Association Odyssée (França), la Akademie Klausenhof (Dinamarca) i la People’s University of Celje (Eslovènia).

Si t’interessa conèixer més detalls sobre el projecte, pots donar una ullada als documents adjunts a continuació i/o visitar la web del projecte a: save-project-erasmus-english

Correu electrònic de contacte CRIA – Projectes Europeus: criaprojecteseuropeus@gmail.com

 

Document descriptiu del projecte:

Manual per la ciutadania global:

1r Butlletí informatiu del projecte:

2n Butlletí informatiu del projecte:

3r Butlletí informatiu del projecte:

4t Butlletí informatiu del projecte:

5è Butlletí informatiu del projecte: