• +34 934127710
  • efrago@cria.es

2017

El projecte Populart afronta el desenvolupament d’una experiència educativa per a adults mitjançant l’educació no formal en temàtiques de problemes i situacions comunes que es donen en la vida comunitària d’un municipi.

Aquest projecte, dirigit als professionals de l’educació no formal per a adults, ofereix l’oportunitat de desenvolupar un conjunt d’eines i productes per a la formació continua dels interessats tot seguint la metodologia de la Universitat Popular en Psicologia Comunitària de Neam Smyrni (Atenes), on ja s’ha posat a prova i obtingut bones valoracions.

El projecte, que està cofinançat per Erasmus+ compta amb la participació del Municipi de Neas Smirni – Atenes (GR), Omegatech (GR), l’Ajuntament de Sant Boi del Llobregat (ES), CRIA (ES), la Universitat de Tecnologia de Xipre(CY), CCC-Certificació de Xipre (CY), el Real Group Limited (GB) i la Comissió Nacional Grega de la UNESCO (GR).

Si esteu interessat/da en saber més coses sobre el projecte podeu donar un cop d’ull al document adjunt a continuació o visitar la pàgina web del projecte a: http://www.populart.eu/es-es